Star in polomljen

25.10.2007

Nazadnje sem si najbrž zataknil majico za hlače in potegnil kavbojke visoko čez pas, ko so Depeche Mode prepevali Just Can’t Get Enough (enkrat v drugem razredu osnovne, torej). No, ta teden sem se že dvakrat našemil tako pražnje (čez sem seveda zvlekel jakno, da se stilska preobrazba ne vidi) in tako urejen odšibal po opravkih.

Hm, odšibal? Popravek: odvlekel sem se kot crknjena krava. Ker sem zadnje čase tipkal kot blesav (eden od fušev prejšnjega meseca se je ustavil pri 109.843 znakih s presledki) in premetaval mladička, me je namreč kot kako staro kljuse za vikend užgalo v križu. Recept za ozdravitev seveda poznam: v ponedeljek sem šel na hokej in se po dveh urah intenzivne igre počutil kot prerojen – dokler se nisem čez pol ure ohladil in ugotovil, da sem gibčen približno toliko kot plastični okostnjak v naravoslovnem muzeju.

Po 36 urah trpljenja me je rešila moja zlata maserka (naslova ne dam, ker že tako komaj dobim termin) in me spravila v vsaj približno spodobno formo. Prevod: za silo lahko hodim, o kakšni resnejši fizični dejavnosti pa seveda ni niti govora.

No ja, pa vsaj vem, kako se počutijo starejši ljudje – ampak jaz bom jutri spet okej, ti, če si po naključju starejši bralec, pa ne. Hovk.

 • Zadnji obrok: morda bi bil boljše volje, če bi šel na kosilo // Zadnji Google: copperfield // Zadnji YouTube: pozabil // Zadnji oddan tekst: razkrita vsebina ene raztegnjene serije // Odštevanje: dva dni do vikenda //: Oklepaji v vpisu: 3


 • Share/Bookmark
 

10 odgovorov na “Star in polomljen”

 1. napo pravi:

  109.843 napisanih ali lektoriranih/korigiranih?

 2. msmt msmt pravi:

  Prevedenih ;)

 3. napo pravi:

  si razmišljal o novem vzdevku, sledeč vzoru velikega rjavega jamesa? … you know, the hardest working man …

 4. tadej tadej pravi:

  Saj bi nekaj rekel, pa se mi zdi, da si bolj grouchovski kot ne. Ampak vseeno: “Dobrodošel v klubu.” HAHAHAHAHAHA.

 5. iqfree pravi:

  ah to so samo izgovori da ne greš na lj maraton….shame on you :)
  bos pa pire in kokoske placeval

 6. lonDON lonDON pravi:

  Ne jamraj! V nedeljo po tekmi se ti javim tukaj! Upam da s komentarjem, da si poraza Francozov iz Emiratov ne jemlji prevec k srcu! ;)

 7. tadej tadej pravi:

  LonDON: zdaj je v nedeljo po tekmi. In kdaj se boš javil? :)

 8. lonDON lonDON pravi:

  Tadej, ce se ne motim, si tudi ti za Kopse, tako da sva na koncu oba lahko zadovoljna s to tocko. Tisti dve stangi in nerodnost Fabregasa so nas resile poraza. Posteno!

 9. tadej tadej pravi:

  Zelo točno, lonDON. Pošteno. Je pa res, da imava navijača Liverpoola vsaj na Malo srečnem, malo tečnem trenutno visoko – številčno – prednost pred nekoliko osamljenim navijačem Arsenala :)

 10. Malo srečen pravi:

  Ah, drekača, upam, da vaju je tista piškava krompirjeva točka navdušila. Morda pa so vajini Redsi stavili na napačnega Španca? (Ali pa samo luzerske ekipe novačijo španske trenerje, hm, hm). Kakorkoli že, grem nazaj lenarit do konca tedna.