“34, poročen, zdolgočasen, len, siten. Zakva? Kva pa vem,”
je zapisal avtor bloga, ko se je lotil popisovanja svojih prigod v svojem prvem (starem) blogu. Od žene jih je takoj slišal za naštevanje vseh teh lastnosti (razen za leta, ki so pač fakt) in verjetno jih bo slišal tudi tokrat – ker pravi ženi žena namesto Lubica.

Sicer pa pisec, rojen v mešanem zakonu (Mariborčanka & Ljubljančan) v Ljubljani, odrasel v blokovskem naselju v Šiški, že nekaj let kot pritepenec živi na periferiji v mestu, iz katerega potrebuje vlak za 21 kilometrov poti okroglih 50 minut.

Avtor se preživlja kot novinar v največji hiši za izdajanje revijalnih periodičnih publikacij (pretežno svetlo rumenih barv), v prostem času amatersko igra hokej na rolerjih (inline) in, kot že rečeno, para živce svojim bližnjim. Izjema je silno ljubki mulec, ki sliši na ime … recimo mu tule kar Muki.

Ker avtor (Muki strupov ne dobiva, nič bat) že 25 let pije kokakolo in ima kljub temu še vedno prej premalo kot preveč kilogramov, se prepogosto posmehuje ljudem s čezmerno težo in ogorčeno nasprotuje trditvi, da edino pravo črno zlato redi.

 • Share/Bookmark
 

3 odgovorov na “Kdo je srečen + tečen?”

 1. valem pravi:

  Ker že 25 let pije kokakolo in ima kljub temu še vedno prej preveč kot premalo kilogramov, se prepogosto posmehuje ljudem s čezmerno težo in ogorčeno nasprotuje trditvi, da edino pravo črno zlato redi.

  Lapsus.

 2. msmt msmt pravi:

  Danke, popravil ;)

 3. Marjetica pravi:

  Hej msmt, naslov tvojega bloga mi je skrajno všeč (ni mi jasno, kako da se ga nisem spomnila sama, hehe). Sem te kar dodala v svoj šopek:)

  Srečno (in tečno)!
  Marjetica